+372 5919 7172
Laki 7, 10621, Tallinn, Estonia

Kestokassit

Kestokassit ovat suosittu vaihtoehto muovipusseille | Edubags

Haluatko olla ajan hermolla? Ällistytä ympärilläsi olevat eko-tietoisuudellasi. Sillä välin, kun pieni Greta-tyttö halkoo valtameriä ja matkustaa pitkin kaupunkeja ja kyliä, sinä voit jo tänään panostaa planeettamme tulevaisuuteen.

Tarjoamme sinulle uskomattomia puuvillakasseja. Ne ovat loistava vaihtoehto persoonattomille muovipusseille. Kestävät ja korkealaatuiset tekstiilituotteet korostavat voimakkaasti persoonallisuuttasi ja vakaumuksiasi.

Meidän valikoimassamme on vain korkealaatuisia kangaskasseja, joihin on miellyttävä laittaa tavaroita.  Ympäristöä kunnioittava asenne näkyy päivittäisissä tavoissasi. Yhä useampi ihminen ottaa kauppaan mukaan ekologisen kauppakassin välttyäkseen ostamasta muovipusseja, jotka kuitenkin pian heitettäisiin pois.

Konferensseissa ja seminaareissa on jo kauan ollut tapana jakaa puuvillakasseja jakelumateriaalien kanssa. Kuulijat saavat mielenkiintoisten ja hyödyllisten ideoiden lisäksi mukaansa tuotteen, joka tulee muistuttamaan tilaisuudesta vielä monia vuosia.

Tunnettujen valmistajien markkinoijat ovat ottaneet käyttöönsä liikkuvan mainoksen: yhä useampi yritys jakaa tuotteidensa ohella brändättyjä kestokasseja yrityksen logolla.Tilaamalla ekopuuvillaisen kangaskassin saa:

  • Kestävän, korkealaatuisen kassin tavaroille,
  • Tunnettuutta omalle tuotemerkille,
  • Design-lähtöisen näkökulman ekologisiin ongelmiin.

Ja tämä tulee olemaan sinun eduksesi! Monet haluavat saada tai ostaa puuvillakasseja, joissa on sinun brändisi logo tai viisaus, sillä ne ovat kevyitä ja vievät vähän tilaa, ja niitä on myös miellyttävä käyttää.

Ihmiset tulevat joka päivä kantamaan olkapäillään kangaskasseja ja mainostamaan näin sinua: onhan se miellyttävää, sillä kädet jäävät vapaiksi ostoksia, kahvikuppia tai tuttujen tervehtimistä varten.

Ekologiset kassit ovat helppo vaihtoehto liikkuville kansalaisille. Ympäristöstä huolehtiminen voi ilmetä erimallisina ja -värisinä kasseina, mikä korostaa käyttäjän persoonallisuutta ja tekee puuvillaisista kauppakasseista haluttavan ostoksen.

Ostamalla kestokassin olet mukana luomassa tulevaisuutta uusille sukupolville. Vastuullinen kuluttaminen vähentää ympäröivää luontoa vahingoittavien pakkausten määrää, ja ihmiset tuntevat ottavansa osaa globaaleihin ongelmiin.